zoek
 

PICKNICKTAFEL REFERENTIES | MRWOODPRODUCTSBuiten in de kuil

Lekker in de natuur genieten van lekker eten en drinken, daarvoor zijn zitplaatsen nodig! Wij hebben voor het buitenterrein een divers aanbod aan Picknicktafels geleverd.

Picknicktafel 2.40m - meer info

Bekijk ook onze 2.40m Picknicktafel Six-Stack

buitenindekuil.nl referentie afbeelding

Akzo Nobel
KLM

Heeft bij ons diversen artikelen gehuurd. Statafels en picknicktafels zijn met grote aantallen naar het buitenterrein gegaan om KLM te voorzien van extra zitplaatsen en tafels! Neem een kijkje naar ons assortiment.

Picknicktafel 1.80m - meer info huurmeubels

Bekijk ook onze huurbare statafels


Akzo Nobel

Machtige 2.40m Picknicktafels zijn besteld door AkzoNobel Power Coatings in Amsterdam voor het Startblok Riekerhaven, een initiatief voor multicultureel wonen in Amsterdam.

Picknicktafel 2.40m - meer info

Bekijk ook onze 2.40m Picknicktafel Six-Stack

Akzo Nobel

Paleis Soestdijk Logo
Paleis Soestdijk

De Massief Grenen Tuinbanken staan in de tuinen van Paleis Soestdijk, dit was een project waar de banken; Duurzaam, ecologisch en stevig moest zijn in verband met het intensieve gebruik. De banken op de foto staan in een kersenlak en zijn 2.00m breed.

Tuinbank 1.40m - meer info

Tuinbank 1.60m - meer info

Tuinbank 1.80m - meer info

Tuinbank 2.00m - meer infoVakantie Beurs Amsterdam

De huur objecten met een leuk tafelkleed zijn in opdracht gemonteerd en geplaatst door onze eigen transportdienst. De tafels zijn allemaal 1.80m lang zodat ze ook nog gemakkelijk hanteerbaar zijn. Neem een kijkje bij ons huur assortiment:

Picknicktafel 1.80m - meer info

Picknicktafel 1.80m BI-COLOR - meer info

Vakantie Beurs Amsterdam

Albert Heijn

Een robuuste Picknicktafel van 1.80m/4.2cm dik bij de Albert Heijn ter promotie. Deze tafel staat nogsteeds bij Albert Heijn opgesteld om lekker een kopje koffie aan te kunnen drinken.


Plus

Supermarkt heeft een leuke paas reclame gemaakt en hierbij onze Picknicktafel 1.20m en 1.80m vol in zicht gezet. Dit is natuurlijke mooie reclame voor onze picknicktafels. De tafel welk te zien is in de video kunt u nu bij ons bestellen voor maar slechts 112,95 of 159,95 euros! Klik hier om de video te bekijken


Chocomel

heeft ons gevraagd om 250 schommelbanken te maken voor een promotie event in verschillende supermarkten. Deze schommelbank moest aan bepaalde eisen voldoen en door onze jarenlange ervaring in houtwerken was dit geen probleem. Wellicht komt u ze tegen in de toekomst en ik raad u aan om te testzitten. Deze schommelbank is tevens ook te koop!

chocomel-schommelbanken

Rabobank Picknicktafels

CONVENTIE RABOBANK

Wilde voor een evenement stevige 1.80m picknicktafels neerzetten en kwamen bij ons uit. De tafels hebben hun plicht gedaan en hebben een tig aantal mensen kunnen laten zitten! Wilt u ook picknicktafels huren klik dan Hier!


SHELL ROTTERDAM

bestelde bij ons grenen houten Picknicktafels van 2 meter 40 en 3 meter in lengte (onder druk geimpregneerd + 42mm dik grenen hout van hoogwaardige kwaliteit). Voor alle informatie m.b.t. een specifieke picknicktafel klik op de onderstaande

Picknicktafels 2.40m/42mm
Picknicktafels 3.00m/42mm

Picknicktafel 2.40 meter

Picknicktafel 2.40 meter

Mc Donalds Lelystad

Hier hadden ze voor het buitenterrein voldoende zitplaatsen nodig zodat op drukke zonnige dagen er genoeg zitplaatsen waren voor de bezoekers. Maar de tafels moesten wel stevig genoeg zijn om intensief gebruik van te kunnen maken.

Picknicktafels 2.40m/42mm


Floriade Venlo

is 66 hectare groot en bestaat uit 5 unieke werelden, van elkaar gescheiden picknicktafels floriadedoor bosgebied. Elke wereld heeft een eigen decor, programma en activiteiten. Werelden waarin je de natuur steeds op een andere manier ziet, voelt en beleeft. Het Floriadepark bestelde de volgende picknicktafels:

Picknicktafels 2.40m/42mm
Picknicktafels 3.00m/42mm

picknicktafels floriade

Picknicktafel 2.40 meter

Holiday Inn Ijmuiden

bestelde een grenenhouten Picknicktafel van 1 meter 80 in lengte (onder druk geimpregneerd + 42mm dik grenen hout van hoogwaardige kwaliteit). Voor alle informatie m.b.t. deze picknicktafel klik op de meer info links

Picknicktafels 1.80m/42mm - meer info


Unilever

bestelde houten Picknicktafels van 1 meter 80 in lengte (onder druk geimpregneerd + 42mm dik grenen hout van hoogwaardige kwaliteit).

Picknicktafels 1.80m/42mm

picknicktafels unilever

Jupiler Logo Picknicktafels

Jupiler Bier

huurde voor het Festival Torhout Werchter houten Picknicktafels van 1 meter 80 in lengte. Een handige afmeting als u de tafels nog vaak moet verplaatsen, deze tafels zijn nog prima handteerbaar met 2 man.

Picknicktafels 1.80m/42mm - meer info


Het Sterrencollege Haarlem

iss een vmbo-school. Circa 650 leerlingen hebben voor deze school gekozen. Zij bestelden houten tuinbanken van 2 meter in lengte om de leerlingen een gezellige plek tijdens de pauze te geven.

Tuinbank 2.00m

Tuinbank 2.0m

DB Schenker Logo Picknicktafels

DB Schenker

een leidend en wereldwijd logistiek transportbedrijf, bestelde Picknicktafels van 3 meter in lengte en de Picknicktafel Vierkant (onder druk geimpregneerd + 42mm dik grenen hout van hoogwaardige kwaliteit).

Picknicktafels 112/42mm Vierkant - meer info

Picknicktafels 3.00m/42mm - meer info


AM Groep Rotterdam

onderdeel van BAM, - één van de grootste bouwbedrijven in Nederland - gaf ons de opdracht tot levering van picknicktafels vierkant in dekkend wit en tuinbanken in signaal rood.

Picknicktafel Vierkant 112cm

Picknicktafel Vierkant

Van Waning

Koningklijke van Waning B.V.

De oudste aannemingsmaatschappij in Nederland, bestelde picknicktafels van 3.00m om op diverse locaties neer te zetten.

Picknicktafels 3.00m/42mm - meer info