Over ons

TEVENS TIMMER MAATWERK - TOTAALOPLOSSINGEN


Picknicktafel.org, marktleider in zware houten picknicktafels van hoge kwaliteit, vindt dat bossen duurzaam en milieubewust geëxploiteerd dienen te worden. Wij laten onze picknicktafels volgens de standaarden van FSC certificering produceren. Wij zullen blijven investeren in duurzame en milieubewuste producten.

Picknicktafel.info is met name gerenommeerd om zijn prachtig afgewerkte, robuuste picknicktafels in vijf lengtematen 0.60m, 1.20m, 1.80m, 2.40m en 3.00 meter.


Niet zomaar een picknicktafel maar een echte Rockwood picknicktafel.

  • U krijgt een zÉÉr stevig model;
  • U krijgt veilige afgeronde hoeken;
  • U krijgt stevige dikke planken van 4.2mm dikte;
  • U krijgt een uitstekende service (met montage mogelijkheid);
  • U krijgt een onder keteldruk geÏmpregneerde picknicktafel;
  • U krijgt een picknicktafel waarvan het hout afkomstig is van  verantwoorde bossen (FSC);
  • U krijgt een picknicktafel in een originele staat en  ongeschonden geleverd;
  • U krijgt eerste kwaliteit hout;
  • U krijgt uw picknicktafel binnen enkele werkdagen geleverd.

Uw grenen tuinmeubel draagt de handtekening van de natuur

Het hout waarvan uw tuinmeubel is gemaakt is een eerlijk natuurproduct, een levend materiaal dat alle verschijnselen kent die de natuur heeft meegegeven. Elk stuk hout dat wij voor uw tuinmeubel selecteren is anders van structuur, nerf en kleur. Scheuren, (worm)gaatjes, oneffenheden en/of (open) noesten zijn zulke natuurlijke kenmerken die de echtheid van het hout typeren. Dit zijn geen materiaalfouten, maar een handtekening die de natuur heeft meegegeven. Zij geven het meubel juist het karakteristieke, doorleefde en rustieke uiterlijk wat elk meubel uniek maakt.


1 of 1000 stuks leverbaar

Wij leveren picknicktafels en tuinbanken af door geheel Nederland middels transport-distributiecentra in de volgende steden: Amsterdam, Haarlem, Den Helder Noord-Holland, Den Haag, Rotterdam Zuid-Holland, Middelburg, Vlissingen Zeeland, Arnhem, Nijmegen, Gelderland, Maastricht Limburg, Eindhoven, Tilburg, ’s Hertogenbosch Noord-Brabant, Veenendaal, Amersfoort, Utrecht, Zwolle Overijssel, Assen Drenthe, Almere, Lelystad Flevoland, Groningen en in Leeuwarden Friesland.


Ambachtelijk Vervaardigde Picknicktafels

Wilt u weten hoe wij het verzenden? Klik hier om verder te lezen.